Geef met jouw initiatief kleur aan de Utrechtse binnenstad. Morgen Mooier Maken heeft als doel de leegstand in de binnenstad aan te pakken. Dit kunnen wij niet alleen, daar hebben we ondernemers, kunstenaars, makers en bewoners uit Utrecht voor nodig. Hoe wil jij bijdragen aan onze binnenstad?

Benieuwd naar de resultaten van 2022?

Starten in het hart?

Ben je een creatieve maker? Run je een startup of ambachtelijk winkel? Ben je op zoek naar een locatie voor een pop-up store, een coworkingruimte of droom je van een plek in het hart van Utrecht voor een maatschappelijk of cultureel project? Start in het hart helpt!

Meer info over Start in het hart

Pandeigenaar met plannen voor transformatie?

Plannen om woningen boven een winkelpand te realiseren? Of is je pand beschikbaar voor een tijdelijke invulling met een initiatief vanuit Morgen Mooier Maken?

Meer info voor vastgoedeigenaren

Creatieve makers gezocht

Ben je een kunstenaar of creatieve maker en wil je jouw werk zichtbaar maken in een leegstand pand? Wij helpen je verder.

Meer info voor creatieve makers

Morgen Mooier Maken

Morgen Mooier Maken is een initiatief van gemeente Utrecht, Centrummanagement Utrecht en VCOC (Vereniging van Commercieel Onroerend goed eigenaren Centrum Utrecht). Samen lege panden en openbare ruimte tot leven brengen met als doel dat de Utrechtse binnenstad een plek is waar alle Utrechters en bezoekers uit de regio graag komen, elkaar ontmoeten en waar bewoners zich thuis voelen. Utrecht Marketing is partner van Morgen Mooier Maken.

Partner worden?

Contact

Jeroen Roose-van Leijden
Centrummanagement Utrecht
centrummanager@cmutrecht.nl
tel: 06-39719777

 


Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer