PARTNERSHIPS

Wij werken graag samen met elke partij die het economisch, maatschappelijk en cultureel klimaat van de stad en de regio Utrecht wil versterken. Samen dragen we het verhaal van Utrecht uit.

Het partnermodel van Utrecht Marketing bestaat uit drie schillen. Allereerst zijn er de strategische organisaties in de stad die Utrecht Marketing fundamenteel steunen. De tweede schil bestaat uit strategische partners met wie wordt samengewerkt in projecten. En de derde en laatste schil bestaat uit organisaties die een partnerpakket afnemen.

De partnerpakketten gaan over cultuur, vrije tijd, groepsactiviteiten, travel trade en zakelijke bijeenkomsten.

 

Neem voor meer informatie contact op met
Lara Coomans:

T +31 (0)30 236 00 20
E l.coomans@utrechtmarketing.nl

Bekijk de Partnerpakketten 2018 en andere publicaties

Informatiemateriaal

Om bezoekers zo gastvrij mogelijk te ontvangen in Utrecht creëert Utrecht Marketing informatiefolders met tips over de stad en regio. Deze folders vind je terug op alle logische (toeristische) plekken in Utrecht. Naast niet te missen highlights krijgen bezoekers ook lokale tips voorgeschoteld; geheimen van lokale inwoners die de Utrecht beleving nóg meer vergroten. Er is een folder met lokale en regionale highlights van Utrecht, verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Daarnaast zijn er folders met tips over borrelen, dineren en uitgaan, informatie over de leukste musea en galerieën en met de leukste tips op winkel- en lunchgebied.

Wil je graag folders ontvangen om Utrecht te promoten? Neem dan contact met onze collega’s bij VVV Utrecht via: infovvv@utrechtmarketing.nl

Let op: kleine aantallen worden niet verzonden, deze kunnen bij de VVV Utrecht op Domplein 9 afgehaald worden.