PARTNERSHIPS

Wij werken graag samen met elke partij die het economisch, maatschappelijk en cultureel klimaat van de stad en de regio Utrecht wil versterken. Samen dragen we het verhaal van Utrecht uit.

Het partnermodel van Utrecht Marketing bestaat uit drie schillen. Allereerst zijn er de strategische organisaties in de stad die Utrecht Marketing fundamenteel steunen. De tweede schil bestaat uit strategische partners met wie wordt samengewerkt in projecten. En de derde en laatste schil bestaat uit organisaties die een partnerpakket afnemen.

De partnerpakketten gaan over cultuur, vrije tijd, groepsactiviteiten, travel trade en zakelijke bijeenkomsten.


Utrecht Region Pass

Duurzaam en efficiënt reizen met het openbaar vervoer, geregeld in 1 kaart. Door de koppeling met credit card betaalt de gebruiker alleen voor de reizen die zijn gemaakt. De Utrecht Region Pass verleidt bezoekers om de stad te ontdekken en biedt de vrijheid om buiten de gebaande paden de regio Utrecht in te gaan.

Utrecht Marketing biedt bedrijven met expats en organisatoren van evenementen  de mogelijkheid om Utrecht Region Pass aan hun service toe te voegen. Denkt u een interessante locatie voor uitgifte te zijn? Laat het ons weten en doe mee.

Neem voor meer informatie contact op:
E-mail: info@utrechtregionpass.com
Telefoon: +31 889 343 446

Informatiemateriaal

Om bezoekers gastvrij te ontvangen biedt Utrecht Marketing informatiefolders met tips over stad en regio aan. Deze folders vind je terug op alle logische (toeristische) plekken in Utrecht. Naast niet te missen highlights krijgen bezoekers ook lokale tips van inwoners. Geheimen om Utrecht anders te beleven. Er is een folder met lokale en regionale highlights van Utrecht, verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Daarnaast zijn er folders met tips over borrelen, dineren en uitgaan, informatie over de leukste musea en galerieën en met tips op winkel- en lunchgebied.

Wil je folders ontvangen? Neem dan contact op met onze collega’s bij VVV Utrecht via: infovvv@utrechtmarketing.nl

Let op: kleine aantallen worden niet verzonden, deze kunnen bij de VVV Utrecht op Domplein 9 afgehaald worden.