Beate van Dongen-Crombags (voorzitter)

Beate van Dongen-Crombags startte haar carrière bij Het Financieele Dagblad waarna ze in 1998 aan de slag ging bij het strategische marketing adviesbureau VODW. Sinds 2008 werkte ze daar als partner. Per juli 2018 maakt VODW onderdeel uit van EY. Daar is Beate als partner een autoriteit op het gebied van marketing, customer experience en klantgerichte transformaties.

Beate heeft een brede ervaring in het klantgericht maken en (digital) transformeren van organisaties waarbij ze zowel oog heeft voor de externe klant als voor de interne medewerker. Ze heeft een groot track record in het transformeren van bedrijven en het verbeteren en innoveren van customer experiences voor nationale en internationale bedrijven in verschillende industrieën.

Beate is auteur van het internationale boek ‘CEX Sells’; een managementboek met een groot aantal inspirerende customer experience best practices, waarbij de interne medewerker vaak een cruciale rol speelt.

Woonachtig in Utrecht is Beate zeer betrokken bij de stad en sinds de oprichting van Utrecht Marketing voorzitter van de Raad van Toezicht.


Annemarie van den Berg

Annemarie van den Berg is een enthousiaste en inspirerende executive coach met ruim 30 jaar ervaring als directeur/bestuurder in de financiële sector. Ze zet haar ervaring graag in voor professionals, ondernemers en (directie)teams. Haar passie is het neerzetten van aansprekende resultaten en bij te dragen aan persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen. Ze begeleidt teams die aan het groeien zijn en op het vlak van (werk)geluk, zingeving, verdieping en zakelijk succes. Annemarie is gespecialiseerd in Human Being Management, Neuro Linguïstisch Programmeren, Transactionele Analyse, Hypnotherapie en leiderschapsontwikkeling. Annemarie is tevens lid van de Raad van Toezicht van het Ronald McDonald Kinderfonds en Hogeschool Utrecht.

Annemarie woont meer dan 40 jaar in Utrecht en is verknocht aan de stad en regio. Ze wil via Utrecht Marketing graag een bijdrage leveren aan de profilering van de stad.


Harm Janssen

Harm Janssen is sinds 2013 directeur regio Noord-West bij gebiedsontwikkelaar BPD, waar hij in 2011 in dienst trad als directeur ontwikkeling. In het Utrechtse deel van zijn regio is BPD onder meer betrokken bij gebiedsontwikkelingen op het Defensieterrein, in de Merwedekanaalzone, in Overvecht en bij de transformatie van het monumentale Concordiagebouw aan de Oudenoord.

Voor zijn komst naar BPD was Harm wethouder en locoburgemeester van Utrecht. Hij had onder meer Financiën, de herontwikkeling van het Stationsgebied, Monumenten en Sport in zijn portefeuille.

Harm woont in Utrecht en is bij verschillende maatschappelijke initiatieven en instellingen betrokken. Zo is hij toezichthouder bij MBO Utrecht, voorzitter van de Open Monumentendag Utrecht en lid van de adviestafel Maximapark. Ook was hij in het verleden jarenlang voorzitter van de omni-sportvereniging UVV.


Heike Luiten

Werkzaam als directeur NS International is Heike Luiten een ervaren bestuurder en verbinder in de meest letterlijke zin van het woord. Met veel enthousiasme en energie is zij verantwoordelijk voor de (uitbreiding van) internationale treinverbindingen vanuit Nederland naar belangrijke bestemmingen zoals Brussel, Parijs, Londen, Frankfurt, Berlijn, Wenen en Innsbruck. Zodat de trein de duurzame keus is voor reizen tot 700 kilometer.

Tevreden reizigers en het leveren van een tastbare, positieve bijdrage aan ons klimaat is wat haar drijft.

Voor deze rol was Heike ruim vijf jaar regiodirecteur Noord-West, waaronder Utrecht, en onder andere verantwoordelijk voor grote mobiliteitsvraagstukken in stad en regio en stations- en gebiedsontwikkeling, waaronder Utrecht Centraal, Utrecht Leidsche Rijn en Utrecht Vaartsche Rijn.

Heike is groot fan van Utrecht. ‘De stad en regio zijn zichtbaar en voelbaar in ontwikkeling. Via de Raad van Toezicht lever ik graag mijn bijdrage aan de profilering van Utrecht in binnen- en buitenland.’


Mieke Franssen

Mieke Franssen is manager Vestigingen bij Bibliotheek Utrecht. Na haar studie Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool Utrecht werkte ze eerst een aantal jaar als jongerenwerker op Bonaire. Na terugkeer in Utrecht ging ze aan de slag met het stimuleren en zichtbaar maken van cultuurparticipatie en amateurkunst in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern vanuit Cultuur19. Vervolgens maakte ze de overstap naar Kanaleneiland, waar ze zowel in het welzijnswerk actief was als de opstart mee vormgaf van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland, nu De Boks.

Daar werkte Mieke achtereenvolgens als programmeur, zakelijk leider en de laatste zes jaar als directeur-bestuurder. In die tijd kwam de uitbreiding naar Overvecht en de structurele samenwerking met basisscholen en middelbare scholen tot stand. Alsmede de nauwe samenwerking met het stedelijk jongerenwerk, stedelijke culturele instellingen en collega-wijkcultuurhuizen.

In 2019 maakte ze de overstap naar VSBfonds, waar ze als programma manager Mens en Maatschappij programmeerde, adviseerde en initieerde. In het voorjaar van 2023 trad zij in dienst bij Bibliotheek Utrecht.

Haar blik op en kennis van Utrecht in combinatie met zicht op landelijke ontwikkelingen rond participatie en talentontwikkeling neemt ze mee in haar rol als lid van de Raad van Toezicht. Als betrokken en trotse bewoner van Utrecht draagt ze in deze functie graag bij aan de ontwikkeling van de stad en regio.


Han Hendriks

Han Hendriks is een ervaren ondernemer en investeerder met een focus op positieve impact. Actief in services, maakindustrie en (datagedreven) ontwikkeling van onroerend goed. Mede-oprichter van Powered by Meaning Group en diverse andere portfolio-bedrijven, waaronder Kirkman Company, Social Impact Factory, Fitexclusive, The Growth Collective, YSE, Aimforthemoon, Make Participations en Buildings that Matter.

Het doel van Han is om betekenisvol ondernemen het nieuwe normaal te maken. Powered by Meaning Group start nieuwe bedrijven op, schaalt bestaande bedrijven, transformeert grote bedrijven naar betekenisvolle ondernemingen en investeert in bestaande ventures.

Han is verder groeimentor bij NLgroeit, commissaris en als enthousiast promotor van de stad Utrecht tevens lid van de Raad van Toezicht van Utrecht Marketing. 


Karen Anne Hüpler-Hebben

Karen Anne Hüpler-Hebben is als adviseur en notaris dagelijks betrokken bij diverse stichtingen en verenigingen. Haar praktijk bij KAeP NOTARIS in Utrecht is met name gericht op maatschappelijke organisaties in de zorg- en welzijnssector, het onderwijs, goede doelen, kunst, cultuur, sport, natuur en milieu. Daarnaast is zij notaris en sparringpartner van diverse beroeps- en brancheorganisaties, vakbonden en ook woningcorporaties.

Extra inspiratie en energie haalt zij uit haar nevenfuncties, waaronder het bestuurslidmaatschap van de Stadsschouwburg Foundation, het lidmaatschap van de raad van commissarissen van Rabobank Utrecht e.o. en een adviseurschap bij de KNVB. 

 

Lid Raad van Toezicht Datum aftreden Resterend vanaf 1-1-2022 Rol
Anne- Marie van den Berg 1-1-2024 2 jaar Auditcommissie
Beate van Dongen-Crombags 1-1-2024 2 jaar Voorzitter Raad van Toezicht + voorzitter remuneratiecommissie
Han Hendriks 1-1-2025 3 jaar Remuneratiecommissie
Harm Janssen 1-1-2025 3 jaar Voorzitter Audit commissie
Heike Luiten 1-1-2024 2 jaar Lid
Karen Anne Hüpler-Hebben 1-1-2025 3 jaar Lid
Mieke Franssen 1-6-2025 3 jaar en 5 maanden Lid