Morgen Mooier Maken, liever vandaag al. Samen lege panden tot leven brengen. Het doel is het focusgebied Bakkerstraat, Lange Elisabethstraat en Steenweg weer een plek te maken waar mensen uit stad en regio graag komen, elkaar ontmoeten en waar bewoners zich thuis voelen.

Om dit te bereiken is naast ruimte voor nieuwe retailconcepten ook juist ruimte voor nieuwe functies en voorzieningen die samen de krimpende winkelfunctie opvangen. Denk aan om werk- en ontmoetingsplekken, maar ook om (maatschappelijke) diensten, ontspanning, groene verblijfsruimten, kunst, onderwijs en cultuur of sport. En natuurlijk wonen boven winkels.

Wij organiseren onder de noemer Morgen Mooier Maken zelf initiatieven én nodigen (markt-) partijen, organisaties en bewoners uit ook met initiatieven te komen die het centrum morgen mooier maakt.

De initiatiefnemers van Morgen Mooier Maken zijn gemeente Utrecht, Centrummanagement Utrecht en VCOC (Vereniging van Commercieel Onroerend goed eigenaren Centrum Utrecht). Utrecht Marketing is partner van Morgen Mooier Maken.

Partner worden?

Wilt u met uw organisatie partner worden van Morgen Mooier Maken en bijdragen aan een sterke binnenstad dan gaan wij graag het gesprek aan.


Jeroen Roose-van Leijden

Centrummanagement Utrecht
centrummanager@cmutrecht.nl
tel: 06-39719777


Emiel Fonville

Gemeente Utrecht
e.fonville@utrecht.nl
tel: 06-50748724


Download hier het plan Morgen Mooier Maken

 

Download hier de samenwerkingsovereenkomst Morgen Mooier Maken