Of het nu het creëeren van een opgang naar wonen-boven-de-winkel, het mogelijk maken van een pop-up Vintage winkel, het tonen van creatief ondernemerschap of het tijdelijk programmeren in een leegstaand pand is, samen met Centrummanagement UtrechtGemeente Utrecht, vastgoedeigenaren en ondernemers Maken we Morgen Mooier.

Komende weken gaan we aan de hand van de thema’s: Ondernemerschap, Openbare Ruimte, Cultuur én Transformatie laten zien welke mogelijkheden en kansen er zijn bij de aanpak van leegstand.

Dankzij ASR Vastgoed Projecten B.V. kunnen we in een beschikbare ruimte laten zien hoe deze gebruikt kan worden voor méér dan winkelen alleen: #cestnepasunmagasin.

We gaan op 10 juni kennis uitwisselen tussen vastgoedeigenaren en gaan dankzij de medewerking van de HKU van 16 tot en met 19 juni exposeren -waarmee Take Space – de expeditie- ook onderdeel uitmaakt van Morgen Mooier Maken, en wie weet maak je nog een pop-up comedy avond of filmvoorstelling mee in dit bijzondere pand. Waar? Steenweg 34 en 36.


Bekijk de pagina van Morgen Mooier Maken