Yvonne  Kessels

Wat doe je bij Utrecht Marketing
Ik sta als informatiemedewerker in de Winkel van Utrecht / VVV.

Wat maakt jouw werk zo leuk?
Iedere dag mag ik bezoekers uit de hele wereld verwelkomen in onze prachtige stad. Het is leuk om hen, het liefst in hun eigen taal, enthousiast te maken over alles wat er te doen is in de stad. Daarbij vertel ik ze graag ook over de minder bekende plekken. Én ik maak hen natuurlijk bekend met de mooie producten van Utrechtse makers in onze Winkel van Utrecht.

Wat zijn de leukste plekken waar je de afgelopen tijd bent geweest voor je werk?
Ik heb deelgenomen aan de ‘Tijdreis Paleis Lofen’ rondleiding en vond dat heel leuk en interessant. In het paleis zijn 900 jaar geleden de stadsrechten van Utrecht getekend. Ik had het geluk dat ik het originele kalfsleren document diezelfde dag kon bekijken in het Utrechts Archief, waar het voor de gelegenheid even te zien was.

Waarom Utrecht?
Het is een prachtige stad met enorm veel historie, die tegelijkertijd bruist en heel levendig is. Er zijn veel interessante musea en tentoonstellingen, heerlijke terrassen en restaurants én natuurlijk die schitterende grachten met allerlei soorten bootjes!

Wil je nog iets kwijt over werken bij Utrecht Marketing?
Utrecht Marketing is een bijzonder gastvrije organisatie waar je je talenten op veel verschillende vlakken kunt inzetten. Het is een relatief kleine organisatie met korte lijnen en hele fijne collega’s. Ik werk hier dan ook met héél veel plezier!

Bekijk hier meer interviews van collega’s.

personeel
Lees meer