Teun Bonenkamp

Wat doe je bij Utrecht Marketing?
Ik ben verantwoordelijk voor de exploitatie van de Domtoren. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat het icoon van de stad elke dag te bezoeken is. We delen het verhaal van de toren, het Domplein en Utrecht met zoveel mogelijk mensen.

Wat maakt jouw werk zo leuk?
Wie kan zeggen voor het icoon van Utrecht te werken? En er soms zelfs letterlijk in? Het werk is ontzettend afwisselend, op een zeer inspirerende plek, midden in de stad. Utrechtser kan het haast niet. En dat met superleuke collega’s die minimaal één gemene deler hebben: een enorme passie voor Utrecht en de Domtoren.

Waarom Utrecht?
Utrecht heeft alles. En dat op een behapbare schaal. De stad ademt historie en is tegelijk eigentijds, divers en toekomstgericht. Het cultuuraanbod is enorm. En vanuit m’n werk krijg ik ook veel daarvan van dichtbij mee. En ja, er is maar één Domtoren en die staat in…precies!

Wil je nog iets kwijt over werken bij Utrecht Marketing?
Als je wil werken op een plek waar je Utrecht tot in de haarvaten ervaart, dan is Utrecht Marketing de ideale plek. Doordat we zoveel uiteenlopende projecten doen, zie je de stad (en regio) in de volle breedte. Alle collega’s zetten zich met enorm veel gedrevenheid en plezier in voor de stad. En dat in een hele goede sfeer.

Bekijk hier meer interviews van collega’s.

personeel
Lees meer