Robert Ramkema

Wat doe je bij Utrecht Marketing?
Ik houd mij vooral bezig met de website van Uitagenda Utrecht. Daarnaast maak ik ook de papieren versie op van de maandelijkse agenda van het magazine en weten collega’s mij te vinden voor allerlei (online) technische vragen.

Wat maakt jouw werk zo leuk?
Doordat ik continu bezig ben met de Uitagenda ben ik goed op de hoogte van wat er allemaal te doen is op cultureel gebied in Utrecht. Ik ben ook gek op data en structuur en kan me helemaal verliezen in cijfertjes, tabellen en analytics.

Wat zijn de leukste plekken waar je de afgelopen tijd bent geweest voor je werk?
Voor mijn werk zit ik veel achter de computer, maar soms krijgen we de mogelijkheid om toffe dingen te bezoeken. Onlangs zijn we met het team langs geweest bij de VR-Club en met het hele bedrijf hebben we een rondleiding gehad in het stadion van FC Utrecht. En dankzij mijn werk voor de Uitagenda zie ik veel gave dingen voorbij komen. Ik ga graag naar concerten, dus ik pik er vaak iets interessants uit.

Waar werk je het liefst aan?
Toch wel de website van de Uitagenda en de papieren agenda. Erg gaaf om dit iedere keer weer op orde te krijgen en er is altijd tijd voor nieuwe dingen en verbetering.

Wil je nog iets kwijt over werken bij Utrecht Marketing?

Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. En daarnaast heb ik de leukste collega’s van Utrecht!

Bekijk hier meer interviews van collega’s.

personeel
Lees meer