Maartje Drijvers

Wat doe je bij Utrecht Marketing?
Sinds juni 2022 werk ik als Marketeer Business & Talent bij Utrecht Marketing. Ik houd mij onder andere bezig met het Utrecht Convention Bureau, Utrecht Region en het International Welcome Centre.

Wat maakt jouw werk zo leuk?
De combinatie van operationeel, strategisch en samenwerken met partners. Ik ben niet alleen bezig met de business kant van Utrecht, maar krijg ook van alles mee wat er op cultureel en leisure vlak gaande is. Met elkaar proberen we deze drie takken van sport samen te brengen om zo Utrecht nog beter te kunnen profileren.

Waar ben je nu druk mee?
Het Utrecht Convention Bureau krijgt een nieuw jasje. We zijn druk bezig met het redesign van de website. We kijken naar uitstraling en hoe we de website zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten zodat we onze bezoekers zo goed mogelijk kunnen helpen. 

Waarom Utrecht
Oorspronkelijk kom ik uit Groningen, maar toen mijn vriend en ik naar de Randstad verhuisden was het meteen duidelijk dat het Utrecht moest worden. Utrecht is een internationale stad, maar heeft de charme van een dorp doordat het niet megagroot is. En je hebt natuurlijk de iconische grachten en steegjes. Elke dag valt er wel weer iets te beleven, niet alleen in het centrum, zeker ook daarbuiten.

Bekijk hier meer interviews van collega’s.

personeel
Lees meer