In het verlengde van ons jaarcongres dat plaatsvond op 11 november zenden wij vier inspirerende digitale break out-sessies uit. Twee live webinars en twee vooraf opgenomen video’s. De onderwerpen zijn divers, actueel en elke sessie wordt gemaakt in samenwerking met meerdere partners.


Webinars

De toekomst van een gezonde, leefbare (binnen)stad

Wanneer: 9 december

Tijd: 14:00-15:00 (live sessie)

Schrijf u hier in

In deze sessie gaan we met een panel in discussie over de meerwaarde en toepasbaarheid van de propositie Gezond Stedelijk Leven voor Iedereen en de maakbaarheid van een goedlopende, duurzame Utrechtse economie. Aan bod komen onderwerpen als de toepasbaarheid van de propositie op het gebied van internationale marktbewerking en positionering, de invloed van corona op de (binnen)stad en hoe Gezond Stedelijk Leven kan helpen acute problemen slim op te lossen. Ook werpen we een blik op de toekomst.

Met medewerking van Buro de Steeg, Gemeente Utrecht, Centrum Management Utrecht, Economic Board Utrecht.


Mind your distance

Wanneer: 11 december

Tijd: 14:00 – 15:30 (live sessie)

Schrijf u hier in

De regels die de anderhalve-meter samenleving met zich mee brengt bemoeilijken een prettige ontvangst van klanten en gasten. Veel organisaties worstelen met de balans tussen vriendelijkheid, veiligheid én omzet draaien. Een algemeen plan van aanpak is er niet, want elke organisatie is anders. In deze interactieve sessie in spelvorm helpen we elkaar om tot inspirerende oplossingen te komen.

Met medewerking van ROC Midden Nederland,  Subcultures, Bevrijdingsfestival Utrecht, Station Utrecht Centraal, ProRail, Van Pommeren


Video’s

Utrecht als duurzame bestemming

Wanneer: 16 december, 10.30 uur. U ontvangt een mail wanneer de video online staat

Schrijf u hier in

De coronacrisis biedt hét momentum om op een andere manier te kijken naar de bezoekerseconomie. Utrecht heeft met Gezond Stedelijk Leven al een prachtige kapstok om met een frisse blik nieuwe doelstellingen te koppelen aan toerisme en recreatie. Utrecht positioneren als duurzame bestemming kan een weg voorwaarts zijn. We gaan op verkenning door de stad en brengen een bezoek aan locaties die op een inspirerende manier bijdragen aan een duurzame bezoekerseconomie.

Met medewerking van Eva Niens, De Clique, BUNK hotel, Winkel van Sinkel, Gemeente Utrecht


Creativiteit en innovatiekracht in coronatijd

Wanneer: 18 december, 10.30 uur. U ontvangt een mail wanneer de video online staat

Schrijf u hier in

Juist in coronatijd zie je dat onze Utrechtse kwaliteiten sterker naar voren komen dan ooit: we zoeken de samenwerking op en komen met creatieve en innovatieve oplossingen. Het International Literature Festival Utrecht, Nederlands Film Festival, King of the Court en restaurant Venster vertellen hoe zij de afgelopen tijd een andere invulling hebben gegeven aan hun product of dienst. Zij delen niet alleen hun successen, maar ook hun onzekerheden en zelfs missers.

Met medewerking van Buro Dertig, International Literature Festival Utrecht, Nederlands Film Festival, King of the Court, restaurant Venster