Zaterdag 27 mei opent ThriftTale officieel de deuren van hun tweede vintage store in Nederland. De winkel is gevestigd in het voormalige pand van Toko Goedendag op Vredenburg 27.

Gevestigd tegenover Tivoli, in de buurt van Hoog Catharijne en het station, heeft het bedrijf een prima locatie in het hart van de stad gevonden. Er draait fijne muziek en er is natuurlijk licht door de grote lichtbak achterin de winkel. Waardoor het brede assortiment goed tot zijn recht komt.
Na als online shop te zijn begonnen, opende de eerste ThriftTale-store in hartje Enschede vorig jaar. Het idee om een winkel met een passende, centrale locatie in Nederland te openen was een logische volgende stap. Die passende, centrale locatie werd gevonden in het pand aan de Vredenburg. Na een flinke verbouwing, kan gezegd worden: Utrecht heeft er een parel van een vintage store bij!
Weet je iemand die ook wil starten in het hart van het land? Of ben je zelf op zoek naar een mooie ruimte in het hartje van de stad? Houd dan startinhethart.nl in de gaten. Ook vind je de laatste nieuwe winkels natuurlijk op onze winkelgids centrumutrecht.nl