Hoewel de officiële opening nog moet plaatsvinden, is The Sewing Club op de Vinkenburgstraat al een paar weken geopend en lopen klanten en cursisten de deur van de creatieve hotspot al plat. Caroline van Ginkel is op helemaal gelukkig op deze mooie stek in hartje centrum waar zij in is kunnen trekken dankzij Morgen Mooier Maken. 

The Sewingclub is een interactieve atelierwinkel waar je leert wat een alternatief voor ‘fast fashion’ is. Je kunt hier terecht voor de collectie naaipatronen genaamd ‘Slow’, een prachtige selectie deadstock stoffen, diverse fournituren en de leukste naailessen. “We laten zien dat zelf kleding maken helemaal niet stoffig is, maar juist hip en duurzaam!”

Na ruim vijftien jaar ervaring in de mode, waarvan zeven jaar in het onderwijs vond Caroline het tijd om een plek te creëren waar je op ongedwongen wijze de kunst van het naaien onder de knie krijgt in een gezellige en persoonlijke omgeving. “Het is een club waar je iedere week heen kunt, maar ook af en toe binnen kunt wandelen.”

Caroline is in ieder geval voor een jaar verzekerd van deze prachtige locatie in het centrum van Utrecht. “Centrummanager Jeroen Roose-van Leijden en Emile Fonville van de gemeente Utrecht hebben mij zeer prettig geholpen tijdens mijn zoektocht naar een prettige locatie in het centrum. Samen zijn we op deze mooie plek terecht gekomen.” Heb jij nu ook interesse hebben in de huur van een pand in het centrum van Utrecht, of een initiatief of idee hebben dat je graag in pop-upvorm zou willen uitproberen, kijk dan eens op startinhethart.nl of neem rechtstreeks contact met ons op via info@cmutrecht.nl.