Teken jouw vakantie in Utrecht!

Veel kinderen vieren dit jaar vakantie in Nederland. Blijf jij deze zomer in Utrecht? Ook dan hoef je je niet te vervelen!

Maak een tekening van jouw droomvakantie in Utrecht en word beroemd. De mooiste tekeningen hangen we deze zomer op in de stad. De 10 beste tekenaars winnen een extra prijs.

Tekenopdracht

We zijn benieuwd wat jij stiekem heel graag zou willen doen tijdens de zomervakantie in onze stad. Vertel het ons door mee te doen aan onderstaande wedstrijd.

Groep 1-4 (4-8 jaar)

Maak een tekening van jouw droomvakantie.

Wat doe je het liefst als je op vakantie gaat? Lekker zwemmen? Een zandkasteel maken? Je verkleden als nijntje?

Groep 5-6 (8-10 jaar)

Maak een tekening van jouw droomvakantie in Utrecht, ons stadsie.

Hoe ziet jouw vakantie in Utrecht eruit? Wanneer is de stad volgens jou een echt vakantieparadijs? Als je van de glijbaan roetsjt van de Dom? Ga je op safari in het Griftpark? Of zwem je in een mega zwembad op de Neude? Gebruik je fantasie!

Groep 7-8 (10-12 jaar)

Maak een tekening van jouw vakantieparadijs Utrecht, ons stadsie.

Hoe ziet dit paradijs eruit? Wanneer is een vakantie in Utrecht pas echt heel gaaf?

Als je kan waterskiën door de grachten? Maak je een ritje met de ufo van de Inktpot? Of liever een disco in de nieuwe bibliotheek? Gebruik je fantasie! Zet er in een paar zinnen of in steekwoorden bij waarom Utrecht een vakantieparadijs is.

De mooiste tekeningen hangen we deze zomer op verschillende plekken in de stad. Zo zien alle Utrechters jouw droomvakantie. Daarnaast winnen de 10 beste tekenaars een extra prijs.

De regels

  • Maak jouw tekening met stift of wasco op papier
  • A3 of A4-formaat
  • Teken niet te klein, zodat je alles ziet op de poster

Meedoen

Maak jouw tekening vóór 10 juli en stuur hem op naar:

Utrecht Marketing
Ganzenmarkt 1
3512 GC Utrecht

Vergeet niet je voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden! Anders kunnen we je niet laten weten of jouw tekening in de stad hangt.