Oproep deelname Utrecht Verbindt

Als inwoners van Utrecht merken we dat deze tweede gedeeltelijke lockdown hard is aangekomen. Bij onze ondernemers in de stad en bij ons als bewoners. Om die reden start Utrecht Marketing samen met Centrum Management Utrecht en de Gemeente Utrecht een tweede campagne Utrecht Verbindt.

Utrecht Verbindt

Deze campagne spreekt mensen aan op hun gevoel en hun gedrag; laten we er met elkaar de komende tijd het beste van maken! Denk ook eens aan je buurman die alleen woont, let op straat op je medemens en help elkaar waar nodig. Help door sociaal gedrag te vertonen, maar ook door bewuste keuzes te maken. Steun onze ondernemers en doe bewust en lokaal je inkopen.

Op utrechtverbindt.nl geven we inspiratie om een helpende hand te bieden aan je medemens. Maar ook tips om er thuis een feestje van te maken met Utrechtse producten en lekkernijen. Zo steunen we de lokale ondernemer en kunnen we veilig en verantwoord shoppen. Nu geldt meer dan ooit: zorg voor elkaar én geef elkaar de ruimte.

Hoe kun je meedoen?

Al het aanbod dat lokale ondernemers steunt, initiatieven waarmee mensen elkaar kunnen helpen en ideeën om er thuis een feestje van te maken zijn welkom.

  • Als ondernemer: hoe kunnen Utrechters jou extra steunen? Heb je een speciale actie of aanbod deze periode? We promoten #steundekeukens, maar heb jij als restaurant een bijzonder concept bedacht, maak je iets speciaals van een bezorgmaaltijd, bied je private shopping aan of heb je iets anders bedacht?
  • Jouw mooie initiatief: waarmee je andere mensen helpt in deze moeilijke periode. Heb jij ook een initiatief opgezet of ken je een initiatief dat meer aandacht nodig heeft?
  • Als culturele instelling: houd ons op de hoogte van jouw actuele programmering zowel live als online.

Op utrechtverbindt.nl bundelen we alle initiatieven, bekijk alvast de inspiratie op onze website.

Lever via onderstaand formulier jouw idee aan en wij zorgen dat jouw product, activiteit en/of initiatief onderdeel wordt van de marketingcampagne. Je ontvangt van ons per mail een reactie zodra jouw input op utrechtverbindt.nl is verwerkt.

Aanleveren input