Utrecht toolkit

Gezamenlijk willen we één en hetzelfde verhaal van Utrecht uitdragen. Zo werken we aan een duidelijk herkenbaar en krachtig beeld. Utrecht Marketing biedt partners een openbare toolkit aan, gevuld met rechtenvrij materiaal. Deze toolkit breiden we voortdurend uit met tekst, illustraties en video. Let op: de toolkit is vernieuwd. Ga naar www.utrechttoolkit.nl voor de nieuwe Utrecht toolkit. De komende tijd wordt de toolkit verder geoptimaliseerd.

Spelregels

  • De Utrecht toolkit biedt rechtenvrij materiaal dat je kunt gebruiken om stad en regio te promoten.
  • Het materiaal mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Een uitzondering geldt voor de ‘open U’, de open source versie van het beeldmerk van het merk Utrecht.
  • Vermeld bij het materiaal dat je gebruikt altijd de auteur of bron.

Contact

We horen graag hoe je de Utrecht Toolkit gebruikt. Ook kunnen we je adviseren over het gebruik van de huisstijlelementen en de toolkit: huisstijl@utrechtmarketing.nl.

Ga naar utrechttoolkit.nl

Utrecht Marketing baseert zich voor de verwerking van deze persoonsgegevens op de AVG grondslag van het gerechtvaardigd belang. U kunt hier meer over lezen onder het kopje 'Beeldmateriaal' in ons Privacystatement.

Bekijk ons Privacystatement